Reklam

Softonic incelemesi

Kidung Pujian Gereja KIBAID KPGK: Endonezya İncilci Yoğunluk Kilisesi'nin Tam Dijital Sürümü'nün Şan Şarkısı

Kidung Pujian Gereja KIBAID KPGK, Nimrod Studio tarafından geliştirilen bir Android uygulamasıdır. Bu uygulama, Endonezya İncil Yoğun Kilisesi'nin Toraja dili için tam bir dijital versiyonunu sunmaktadır. KIBAID, Endonezya'da bulunan bir grup Protestan kilisesidir ve Endonezya İncil İttifakı kategorisinde "tam üye" olarak sınıflandırılmaktadır. Bu uygulama Eğitim & Referans ve Dergi & Gazeteler alt kategorileri altında yer almaktadır ve ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Bu uygulama, Endonezya İncil Yoğun Kilisesi'nin geniş bir ilahi koleksiyonunu sunmaktadır ve Android cihazı olan herkes tarafından kolayca erişilebilir. Uygulama ayrıca kullanıcılara belirli ilahileri hızlı bir şekilde bulmalarını sağlayan bir arama işlevi sunmaktadır. Kullanıcı arayüzü basit ve kolay gezinilebilir olup, her yaş grubundaki kullanıcılara erişilebilir hale getirilmiştir. Genel olarak, Kidung Pujian Gereja KIBAID KPGK, Toraja dili için Endonezya İncil Yoğun Kilisesi'nin İlahi Şarkılarına erişmek isteyenler için mükemmel bir uygulamadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Kidung Pujian Gereja KIBAID KPGK hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kidung Pujian Gereja KIBAID KPGK denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam